Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Over ons > Onze visie

 

Onze visie

Ons motto: “Reisadvies op maat, direct bij uw specialist”

In 1995 zag ‘Aussie Tours’ het licht, geboren uit de passie van mijn familie voor dit ultieme land downunder…Australië!

Vanaf de start kozen wij als reisorganisatie voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kunnen wij onze ‘ontroering’ voor dit land aan u overbrengen. Het rechtstreekse contact laat ons toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen en vanuit onze uitgebreide expertise en persoonlijke reiservaringen een reis op maat te creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

De voorbije jaren konden we heel wat reizigers ‘ontroeren’ en resulteerde onze unieke aanpak in een grote klantentevredenheid. De vele leuke reacties en woordjes van dank van onze klanten geven ons telkens weer het gevoel ‘dat we goed bezig zijn’.

Op vandaag is ons gepassioneerd familiebedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende reisorganisatie in Vlaanderen voor alles wat met ‘reizen naar Oceanië’ te maken heeft. Ons enthousiast en ervaren team deelt dezelfde ontroering voor onze bestemmingen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit maar allen beogen dezelfde doelstelling, namelijk uw droomreis waar te maken!

Graag maken we met u een afspraak bij ons op kantoor om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat!

Hopelijk kunnen we ook u ‘ontroeren’…

Els Verhoest
Zaakvoerder

BoT_els80.jpg

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be