Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Huwelijksreizen > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Pacific zijn bestemmingen die zonder meer tot de verbeelding spreken als je nadenkt over de ultieme honeymoon bestemmingen! Hoe de gedroomde huwelijksreis eruit ziet, is wel voor iedereen anders. Daarom ben je bij Aussie Tours aan het juiste adres! Elke huwelijksreis wordt zorgvuldig samengesteld zodat ze perfect aansluit bij jullie wensen. Een honeymoon volledig op jullie maat! Graag gaan we samen met jullie op zoek naar jullie droomreis. Contacteer ons voor een afspraak we helpen je graag verder!

Hieronder alvast enkele smaakmakers.

Castaway Reis - 16 dagen
Castaway Reis - 16 dagen
16 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring. Op Atiu - een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol"- kunt u spectaculaire grotten zien van weelderig gevormd koraalsteen. Uiteraard komt u ook op het gebied van tropische flora en fauna aan uw trekken. De gastvrije Polynesische bevolking en het aangename klimaat complementeren dit ’Paradij...
Meer infoGeen prijzen
Pacific Coast Touring Route - 15 dagen
Pacific Coast Touring Route - 15 dagen
15 dagen zonnige oostkust van Sydney naar Cairns
Tijdens deze autorondreis komt u door streken met sprookjesachtige landschappen waaronder het wijnbouwgebied Hunter Valley, het weelderige regenwoud van Lamington National Park, de Sunshine Coast en het tropische Queensland met de prachtige eilanden van het Great Barrier Reef.
Meer infoGeen prijzen
Charmant Nieuw-Zeeland - 25 dagen
Charmant Nieuw-Zeeland - 25 dagen
25-daagse autorondreis met overnachtingen in “Bed & Breakfast” accommodatie
Ontdek de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders! Bij deze tour met huurauto overnacht u ofwel in standaard Bed & Breakfasts, homestays, farms (Std) of in gerenommeerde Superior Bed & Breakfasts, hotels (Sup). U zult steeds kunnen genieten van het directe contact met uw gastheer/gastvrouw en ’s morgens een fantastisch ontbijt geserveerd krijgen.
Meer infoGeen prijzen
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be