Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > North Island

 

North Island

Het Noordereiland (Te Ika-a-Maui) wordt door de Cook Straight gescheiden van het Zuidereiland. Tweederden van de bevolking woont op dit eiland waarvan 1 miljoen in Auckland. Het landschap wordt gedomineerd door vulkanen, geisers en warmwaterbronnen. De Maori cultuur staat er centraal. De hoofdstad Wellington ligt in het zuiden.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • NorthlandNorthland
  Het zonnige Noorden van Nieuw-Zeeland. In Northland maakten de Europeanen hun opwachting in Nieuw-Zeeland. De regio kent een geschiedenis van bloedvergieten, maar staat nu in het teken van vakantieplezier. Ga diepzeeduiken en wandelen in het “Hauraki Gulf Marine Park”, zeilen in de reusachtige “Bay of Islands” of gewoon genieten van het fantastisch uitzicht van op “Cape Reinga”.
 • Coromandel PeninsulaCoromandel Peninsula
  Het Coromandel-schiereiland, dat de Grote Oceaan scheidt van de Hauraki Golf, is een mooi, ruw gebied afgezet met talrijke prachtige stranden. Het contrast tussen het ongerepte bushlandschap en de verlaten zandstranden spreekt tot ieders verbeelding en is ook zeer geliefd bij de Nieuw-Zeelanders.
 • Tongariro/TaupoTongariro/Taupo
  Taupo ligt aan de noordzijde van Lake Taupo, in een schilderachtige omgeving en trekt veel toeristen als gevolg van de aanwezigheid van geothermische attracties en de nabijheid van het Tongariro Nationaal Park. Tongariro heeft drie actieve vulkanen: Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Charmant Nieuw-Zeeland - 25 dagenCharmant Nieuw-Zeeland - 25 dagen
  25-daagse autorondreis met overnachtingen in “Bed & Breakfast” accommodatie
 2. Hike & Drive - 25 dagenHike & Drive - 25 dagen
  25 dagen van Auckland naar Christchurch incl. ferry en boottransfers
 3. A Journey through Middle-earth - 15 dagenA Journey through Middle-earth - 15 dagen
  15 dagen van Auckland naar Christchurch in de voetsporen van de “hobbits” met Engelstalige gids
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be